SKM in NIJZ vabita na delavnico za uporabo evalvacijskega orodja HEAT

Spoštovani,

Nacionalni inštitut za javno zdravje, Slovenska kolesarska mreža v sodelovanju z Evropsko kolesarsko federacijo (ECF) in Svetovno zdravstveno organizacijo (WHO) vabita na Delavnico za uporabo evalvacijskega orodja HEAT.

Orodje se v mednarodnem okolju uporablja na področjih prostorskega načrtovanja (v cost benefit analizah), načrtovanja promocijskih aktivnosti na področju zdravja (za vrednotenje zmanjšanja zdravstvenih stroškov zaradi povečane aktivnosti prebivalstva, predstavitev ekonomski posledic vezanih na aktivnost prebivalstva), celovitih ekonomskih presojah vplivov na zdravje ter merjenje ekonomskih učinkov prometnih politik na zdravje. Vabljeni so predstavniki območnih izpostav NIJZ, predstavniki slovenskih občin (področje prostorsko načrtovanje, zdravje, promet), raziskovalci in strokovnjaki (področje prostorskega načrtovanja in zdravja) ter predstavniki zainteresiranih NVO.

Delavnico bosta vodila priznana strokovnjaka na področju evalvacij in meritvev ekonomskih učinkov na področju zdravstva Dr. Randy Rzewnicki (ECF) in g. Christian Schweizer (WHO). 

Delavnica bo potekala v četrtek, 10.12. 2015 ob 10.00 v prostorih Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Trubarjeva 2, Ljubljana, v konferenčni sobi ‘’Pod kupolo’’.

Predstavitev in delavnica bo potekala v angleškem jeziku. Število udeležencev delavnice je omejeno.

Prosimo Vas, da svojo prisotnost potrdite z vpisom v SPLETNI OBRAZEC do ponedeljka, 7.12.2015 do 16h.

Več informacij:

Bojan Žižek,SKM, bojan.zizek@kolesarji.org

Andrea Backović Juričan,NIJZ, Andrea.Backovic-Jurican@nijz.si

Agendo delavnice preverite TUKAJ.